Huzurevleri 2’inci Sokak asfaltlandı

Huzurevleri 2’inci Sokak asfaltlandı
Kent merkezi ve ilçelere bağlı mahallelerde asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesindeki Huzurevleri 2. Sokağa 4 bin 500 ton asfalt serdi.

 

 

Kentteki bulvar, cadde ve sokaklarda sıcak asfalt serme çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesi Huzurevleri 2’inci sokakta asfalt çalışmasına başladı. Ekipler, asfalt sermeden önce sokağın yıpranan asfaltını söktü, yağmur suyu kanal kesintin geçtiği bölümleri revize etti ve sokağın bazı bölümlerinde temel çalışması yürüttü.

4 bin 500 ton asfalt serilecek

Ekipler, altyapı çalışmalarının ardından sokağa binder tabakası için sıcak asfalt serdi. Hava sıcaklığının gece istenen seviyede olmaması nedeniyle bin 150 metre uzunluğundaki Huzurevleri 2’inci sokakta asfaltlama çalışmalarını mesai saatleri içinde sürdüren ekipler, sokağa toplam 4 bin 500 ton sıcak asfalt sererek çalışmayı tamamladı.

 

Asfalt çalışmasının ardından kapanan yağmursuyu drenajlarının ortaya çıkarılması için çalışma başlatıldı. Sokakta, ayrıca yaya ve trafik akışının sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için yol çizgileri çizilecek. (Kaynak:Büyükşehir Belediyesi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.