İbn-i Sina'nın binlerce yıllık formülü: Saç sağlığında devrim yaratan doğal yağlar!

İbn-i Sina'nın binlerce yıllık formülü: Saç sağlığında devrim yaratan doğal yağlar!
Tarihin en büyük bilim insanları arasında gösterilen İbn-i Sina'nın, yaklaşık 2000 yıl önce önerdiği bazı yağlar, günümüzde dermatologlar tarafından sıklıkla tavsiye ediliyor.

TİGRİS HABER - Tarihin en büyük bilim insanları arasında gösterilen İbn-i Sina'nın, yaklaşık 2000 yıl önce önerdiği bazı yağlar, günümüzde dermatologlar tarafından sıklıkla tavsiye ediliyor. İşte İbn-i Sina'nın saç sağlığı için önerdiği bilgiler.

Saçlarımızın gerek görüntüsü, gerek sağlıklı bir yapıda olması hayat kalitemiz için oldukça önemlidir.

Siz de saç sağlığınıza önem veriyor ve ani dökülmeler ile kepek sorununa son vermek istiyorsanız, İbn-i Sina'nın binlerce yıldır kullanılan formülü tam size göre. Son teknoloji ile üretilen pahalı şampuanlar bile, hazırlanan bu kürün yanında çaresiz kalırken, dermatologların son yıllarda bir numaralı tavsiyesi haline gelen reçete, sosyal medyada gündem oldu.

İbn-i Sina'nın yıllar önce önermiş olduğu formül şu şekilde:

İbn-i Sina saç konusunda en çok şikâyet edilen sorunlara doğal yağları öneriyor. Binlerce yıl önce doğal karışımlarla insanlara şifa dağıtan İbn-i Sina'dan saç dökülmesi, saçtaki kepek, saç yıpranması gibi sorunlara karşı iyi gelen yağları bir araya getirdik.

Özellikle saçtaki kepek sorunu herkesin yakındığı bir şikâyet. Eğer şampuandan kreme her şeyi denediyseniz ve saçlarınız eski gür hâline kavuşmadıysa bir de doğal yağları deneyin. Hem kalıcı çözüm hem de daha besleyici ve doğal.

İşte saç için önerilen yağlar

Çemen otu yağı kepeklenmeye karşı etki gösterir

Mersin ve kostus yağı saç tellerini kuvvetlendirir

Defne yağı saçkıranda kullanılır.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.