İçişleri Bakanı Amedspor-Bursaspor maçını izleyecek mi?

İçişleri Bakanı Amedspor-Bursaspor maçını izleyecek mi?
Pazar günü Diyarbakır’da oynanacak olan Amedspor-Bursaspor maçı ile ilgili spekülasyonlar devam ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun karşılaşmayı izlemek için Diyarbakır’a geleceği öğrenildi.

Mahsum Kara - Özel

TİGRİS HABER - Amedspor çevrelerinin içişleri bakanının karşılaşmayı izlemek üzere gelip gelmeyeceği konusunda bilgi sahibi olmadıkları belirtildi. Bursaspor ile yıllar öncesine dayalı sıkıntılar yaşandığından, il güvenlik kurulu kararıyla Bursaspor taraftarlarına maç yasağı getirilmişti.

Amedspor çevreleri, şimdiye kadar hiçbir Amedspor maçına ilgi göstermeyen İçişleri Bakanının Bursaspor maçını izlemek üzere gelmesine anlam veremediklerini belirttiler. Bursaspor çevresinin yarattığı spekülasyonların provokasyona dönük olduğunu değerlendiren Amedspor taraftarları, “İçişleri bakanına saygımız var. Ancak, Bursaspor’un yarattığı sanal spekülasyonları dikkate almamasını rica ediyoruz.” dediler.

Bakanın karşılaşmayı izlemek üzere gelip gelmeyeceği konusu netlik kazanmazken, Pazar günü öğlenden sonra incelemelerde bulunmak üzere kente geleceği yönünde duyum alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.