İdman Yurduspor, gözünü zirveye dikti

İdman Yurduspor, gözünü zirveye dikti
Diyarbakır AKTEPE AŞ 1'nci Amatör ligi A grupta mücadele eden Seyrantepe İdman Yurduspor, grupta oynadığı iki karşılaşmada toplam 16 gol atarak, zirve yarışına ortak oldu.

İki Maçta 16 Gol

Ligde orta sıralarda yer alan Diyarbakır Seyrantepe İdmanyurdu spor, 2 gün önce Özbek Budakspor'u 11-0, ikinci maçında ise Diyarbakır FK Sporu da 5-1 yendi. İki maçta 16 gol atarak, grupta en çok gol atan takım olan İdman Yurdu, önümüzdeki hafta sonu karşılaşacağı Aslanspor maçının hazırlıklarına başladı.

Aktaş "Bu ligde bizde varız"

Diyarbakır Seyrantepe İdmanyurdu spor Kulüp Antrenörleri Hacı Aktaş ve Fırat Yavuz, maç sonrası yaptıkları açıklamada, "Diyarbakır FK spor'u 5-1 yenerek 4 gün içinde yaptığımız iki maçta toplamda 16 gol atarak ligde iki maçta en çok gol atan takım olduk. Bu galibiyetin ardından liderle aramızda iki maçlık puan farkımız kaldı. Hedefimiz ligde şampiyon olmak. Gençlerimizle bu hedefimizi başaracağımıza gücümüz ve inancımız var” dediler.

Aslanspor ile karşı karşıya gelecekler

İdman Yurduspor, 4 Şubat Pazar günü Saat:15.00'de Şehitlik sahasında grupta aynı puana sahip Diyarbakır Aslanspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.