İki Bakan Amedspor maçını tribünden izleyecek
TİGRİS HABER - Çiftçi: "Sporun barış ve kardeşliğe aracılık etmesini arzu ettiğimiz için bu maçı birlikte Diyarbakır stadyumunda takip edeceğiz" dedi.
“SPOR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN BİR VASITASIDIR”
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi sporun barış ve kardeşliğe katkı sağlaması gerektiğini belirterek bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanı ile iki ayrı toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi. Valiler, emniyet müdürleri, jandarma komutanları, İl Gençlik Ve Spor Müdürleri ve ilgili bakanlık yetkilileriyle de iki toplantı yaptıklarını aktaran yetkili, toplantıların ilkinin Süper Lig maçlarının oynanacağı illere, ikincisinin ise tüm illere yönelik olduğunu ifade etti.
İKİ BAKAN PAZAR GÜNÜ AMEDSPOR MAÇINDA
Süper Lig karşılaşmalarının başlayacağını hatırlatan bakan Çitçi Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak Amedspor-Erzurumspor maçına da dikkat çekti. Maçların iyi yönetilmesinin “Terörsüz Türkiye” hedefi açısından önemli bir katkı sağlayacağını belirten yetkili, Gençlik ve Spor Bakanı ile birlikte ilk maça gitme kararı aldıklarını söyledi.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.