İki Güzel Hareket

İki Güzel Hareket
Hatayspor Taraftarlar Derneği, yarınki maça Amedspor’lu taraftarları davet ederek dostluk eli uzattı. Diyarbekirspor’lu taraftarlar, aralarında sorun olan Batman’lı ve Bingöl’lü taraftarları Diyarbakır’da buluşturarak örnek bir tutum sergiledi

 

İki Güzel Hareket

Hatayspor Taraftarlar Derneği, yarınki maça Amedspor’lu taraftarları davet ederek dostluk eli uzattı. Diyarbekirspor’lu taraftarlar, aralarında sorun olan Batman’lı ve Bingöl’lü taraftarları Diyarbakır’da buluşturarak örnek bir tutum sergiledi.

‘Amedspor’luları Misafirliğe Bekliyoruz’

Şiddet,ayrımcılık ve fanatizmin son dönemlerde zirve yapmaya başladığı sporda iki anlamlı tablo yaşandı. Hatayspor’lular, Amedspor’luları maça davet etti. Batman ve Bingöl’lü taraftarlar barıştı.

Yarın oynanacak Hatayspor-Amedspor maçı için Hatay cephesinden alkışlanacak bir adım geldi. Hatayspor Taraftarlar Derneği, son 2 sezonda deplasman yasakları ile gündemde olan Amedspor’lu taraftarlara dostluk eli uzattı. Hatayspor Taraftarlar Derneği, sporun barış ve kardeşlik olduğuna dikkat çekerek Amedspor’lu taraftarları maça davet etti, gerekli ilgi ve misafirperverliğin en iyi şekilde gösterileceğini bildirdi.

 

Diyarbakır Taraftarı İki Kenti Barıştırdı

Bir diğer güzel haber ise yarınki 12 Bingölspor-Batman Petrolspor maçı öncesinde geldi. Aralarında eski yıllardan kaynaklanan gerginlik bulunan iki takımın taraftarları, Diyarbekirspor taraftar grubu Azrailler’in öncülüğü ve ev sahipliğinde Diyarbakır’da buluştu. Birlikte yemek yiyen Bingöl ve Batman’lı taraftar grupları eski husumete son vererek dostluk ve kardeşlik adına yeni bir sayfa açma sözü verdi. Daha önce aralarında gerginlik olan Van ve Diyarbakırlı taraftarlar da Van’da oynanan maçtan önce Van Büyükşehir Belediyespor’luların Diyarbekirspor’luları iyi ağırlaması ve dayanışma tablosuyla son bulmuştu.

Diyar Hazır Kıta

Öte taraftan Diyarbekirspor, Pazar günü konuk edeceği Kırıkhanspor’u bekliyor. Maçla ilgili hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Yeşil-Kırmızılı takımda taktik idmanında futbolcuların hırslı ve istekli olduğu gözlendi. Takıma yeniden dönen Vedat Budak da çift kale maçta yer aldı.

Haftanın hakemleri belli oldu

Diyarbakır takımlarının bu hafta oynayacağı maçların hakemleri belli oldu. Müsabakayı yöneten hakemler şöyle;

Hatayspor-Amedspor

(10 Aralık Pazar)

Stat :Antakya Atatürk

Saat .13.30

Orta Hakem :Özer Özden (Ankara)

1.Yardımcı Hakem :Abdurrahman Atabay (Kırşehir)

2.Yardımcı Hakem :Barış Çiçeksoyu (Bitlis)

4.Hakem :Oğuzhan Aksu (Mersin)

 

 Diyarbekirspor-Kırıkhanspor

(10 Aralık Pazar)

Stat :Seyrantepe

Saat :13.00

Orta Hakem :Sefa Can Meral (İzmir)

1.Yardımcı Hakem :Hasan Okan Baylan (Manisa)

2.Yardımcı Hakem :Kadir Günal (Manisa)

4.Hakem :Hüseyin Gökberk Arslan (Manisa)

(Tigris Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.