İlk Perde Kapanacak

İlk Perde Kapanacak
2.Lig ve 3.Lig’de sezonun ilk yarısı bu hafta sonu tamamlanacak, Diyarbakır takımları 1 ay taraftarlarından uzak kalacak.

Amedspor, kendi sahasında Tokatspor’u ağırlayacak. Diyarbekirspor ise Yeşil Bursa ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Amedspor Evinde,Diyarbekirspor Deplasmanda

2.Lig ve 3.Lig’de 2017-2018 sezonu ilk yarısı bu hafta sonu oynanacak 17.hafta maçlarıyla sona erecek. Daha sonra 20 Ocak tarihine kadar liglere ara verilecek.

Diyarbakır takımları 2017’inin son maçlarına hazırlanıyor. 2.Lig Kırmızı Grup’ta zor günler geçiren ve küme düşme tehlikesi hissetmeye başlayan Amedspor, Play-Off mücadelesi veren Tokatspor’la Pazar günü Seyrantepe Stadı’nda karşılaşacak. Takımdan ayrılan isimler ve sakat olan futbolculardan dolayı bir çok eksiği bulunan Amedspor,maçla ilgili hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor ise küme düşme hattında yer alan Yeşil Bursa ile Pazar günü deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bursa Mineraeli Çavuş Tesisleri’nde oynanacak maç Bursa Tv’den naklen yayınlanacak. Diyarbekirspor’da sakat olan Emrah Kiraz dışında eksik bulunmuyor.

Amedspor’da Ligden Sonra Kongre

Amedspor’da 23 Aralık’ta olağanüstü kongre yapılacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 30 Aralık’ta yapılacak ve yeni yönetim belli olacak.

Amedspor ve Diyarbekirspor’da bu haftaki maçların ardında futbolculara bir haftalık izin verilecek. Takımlar daha sonra Antalya’da toplanarak ikinci yarı kamp çalışmalarına başlayacak.

Amedspor’da TFF’ye başvuran bir çok futbolcunun ayrılacak olması nedeniyle çok sayıda transfer yapılması gerekecek. Diyarbekirspor’da da teknik heyetin bazı mevkilere takviye yapılmasını istediği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.