İmamoğlu: Sevgi kazanacak

İmamoğlu: Sevgi kazanacak
İstanbul’da belediyeyi kaybeden AK Part’nin itirazı üzerine bir haftadır süren geçersiz oyların yeniden sayım işlemine göre hala rakibi AK Parti’li Binali Yıldırım’ın büyük farkla önünde olan Ekrem İmamoğlu, “sevgi” mesajı verdi.

AK Parti’li Yıldırım ile aralarında 15 bin 823 oy farkı olan CHP’li İmamoğlu, Twitter hesabından bir video yayınlayarak, Sabahattin Ali’nin “Canım Aliye, Ruhum Filiz” kitabından sözler paylaştı. İmamoğlu, Sabahattin Ali’nin kitabından yaptığı alıntıdan sonra, cümlesini 'Göreceksiniz arkadaşlar; sevgi kazanacak' ifadeleriyle tamamladı.

AK Parti’nin itirazı üzerine CHP’li İmamoğlu’nun kazandığı İstanbul’da oyların yeniden sayımına ilişkin son durum belli oldu.

İmamoğlu’nun mesajı şöyle:

“Dünyada hayatın tek bir manası varsa o da sevmektir. Hatta mukabele edilmesini bile beklemeden sadece sevmek. Başka bir insanı bahtiyar edebilmek, kendini bahtiyar edebilmekten daha güç, fakat daha insancadır. Bugün böyle düşünenlere saf, hatta enayi diyebilirler. Fakat ne derlerse desinler, biz kalbimizin ve kafamızın doğru bulduğu şeyleri etrafın ne dediğine bakmadan yapmalıyız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.