İmamoğlu: Siyasiler haddini bilsin, vatandaş konuşsun

İmamoğlu: Siyasiler haddini bilsin, vatandaş konuşsun
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan, ancak sonrasında Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin iptal edilmesiyle mazbatasına el konulan Ekrem İmamoğlu, “siyasilerin haddini bilmesi” gerektiğini söyledi.

İmamoğlu, "Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen" ifadelerini kullandı.

31 Mart'ta İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'nı kazanan Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yenilenecek seçimle ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararıyla mazbatası geri alınan İmamoğlu, kendisine "Her şey çok güzel olacak" paylaşımlarıyla destek veren sanatçıları kastederek şunları söyledi:

"Sanatçılar gibi toplumun önünde olan insanların fikirlerini paylaşması gayet doğaldır. Haddini bilmesi gereken siyasilerdir, bizleriz; sanatçılar, akademisyenler, iş insanları değil. Korkmadan konuşmaya, paylaşmaya devam edin lütfen. Her şey çok güzel olacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.