İran’da virüsten 4 kişi daha öldü

İran’da virüsten 4 kişi daha öldü
İran'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısı 12'ye yükseldi. Virüsün bulaştığı kişi sayısı ise İran’da 47 oldu.

İran devlet televizyonunun haberine göre, Sağlık Bakanı Said Nemeki, Kovid-19 vakalarına ilişkin Meclis'e bir rapor sundu. Nemeki raporunda, koronavirüse bağlı ölüm sayısını 12,  virüsün bulaştığı kişi sayısının da 47olarak açıkladı.

İran'da koronavirüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 12'ye yükseldi. Virüsün ortaya çıktığı Çin'de ise, bu sayı 2 bin 594'e çıktı.

4 kişi daha öldü

 İran'da bir süre önce ortaya çıkan yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı gittikçe artıyor. Virüs nedeniyle bugün de 4 kişi yaşamını yitirdi. Böylece şu ana kadar yaşamını yitirenlerin sayısı 12'yi buldu. Ülke genelinde virüsün bulaştığı kişi sayısı ise 47 olarak açıklandı.

 Bir günde 150 can kaybı

Öte yandan, virüsün ortaya çıktığı Çin'de ise, son 24 saat içerisinde 150 kişi yaşamını yitirdi, 409 yeni vaka tespit edildi. Böylelikle ülkede genelindeki toplam can kaybı 2 bin 594’e yükseldi. Kesinleşen Kovid-19 vakası da 77 bin 150’yi buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.