İş adamı Karakoç’tan Diyarbakırspor’a yemek ve şampiyonluk primi

İş adamı Karakoç’tan Diyarbakırspor’a yemek ve şampiyonluk primi
Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç Diyarbakırspor’un futbolcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç, Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin organizasyonuyla geçtiğimiz sezon 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olarak Süper Amatör Futbol Ligi’ne yükselen Diyarbakırspor’un futbolcularıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Diyarbakırspor meşalesini yeniden yaktıkları için futbolculara teşekkür eden Karakoç, kendilerine prim ödemesi yaptı. Karakoç,”Diyarbakırspor efsanesi yeniden canlanıyor. Sizler bir kıvılcım yaktınız. İnşallah bundan sonra efsanenin yeniden yükseliş dönemini izleyeceğiz” dedi.

whatsapp-image-2019-06-02-at-13.05.36.jpeg

Şampiyon Takıma Yemek Ve Prim

Karakoç Plaza altında bulunan Mevlana Etli Ekmek  restorantında verilen iftar yemeğine Bilnet Okulları Diyarbakır Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Karakoç,Güneydoğu Spor Yazarları Derneği Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve dernek yöneticileri ile Diyarbakırspor Başkanı Şehmus Akyıl,teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemeğin ardında futbolculara hitap eden Ekrem Karakoç, elde edilen şampiyonluğun 51 yıllık efsanenin yeniden canlanması adına tarihi bir adım olduğuna dikkat çekerek Yeşil-Kırmızılılara teşekkür etti.

Güneydoğu Spor Yazarları Derneğine Teşekkür

Futbolcular ve teknik heyete şampiyonluk primi olarak ödeme yapan Karakoç,her Diyarbakırlının gönlünde özel bir yere sahip olan Diyarbakırspor’a  herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.

Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’ne de teşekkür eden Karakoç,”Güneydoğu Spor Yazarları Derneği’nin çabaları ve mücadelesi inkar edilemez. Yeniden dirilişte aktif rol oynayarak teşvik ettiler. Futbolcu kardeşlerime özel olarak teşekkür ediyorum. Sizler bir meşale yaktınız. Bu çok değerlidir. İnsanlar ileride sizleri saygı ile hatırlayacak. Emeğin parasal değeri yoktur. Çünkü emek kutsaldır.Bizler de çam sakızı çoban armağanı misali katkı sunmaya çalıştık. İnşallah bundan sonra efsanenin yeniden yükseliş dönemini izleyeceğiz” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.