İş insanlarının Erbil temasları sürüyor

İş insanlarının Erbil temasları sürüyor
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile firma temsilcilerinin katıldığı ‘Uluslararası Erbil Yapı İnşaat ve Belediye Ekipmanları Fuarı’ devam ediyor.

Önceki gün açılışı yapılan ve 25 Nisan tarihine kadar açık kalacak fuarda Diyarbakır firmaları ilgi toplamaya devam ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Erbil Başkonsolosu Hakan Karaçay, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi İmar Bakanı Derbas Kosret,  Erbil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dara Celil Hayat, Erbil Valisi Nevzat Hadi stantları ziyaret ederek, firmaların üretimleri hakkında detaylı bilgi aldı.

dsc_0926.jpg

Stant ziyaretine gelen konukları, TSO Başkanı Mehmet Kaya, Meclis Başkanı Celalettin Birtane, Genel Sekreter Ferdani Gökdere, Yönetim kurulu üyeleri Nesih Aktepe, Ercan Tayinlamak, Erdal Avşar, Faruk Korkmaz, Kadri Kazmacı, Nevin İl, ve Diyarbakır Organize Sanayi Odası Başkanı Aziz Odabaşı ile OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Fidan, yönetim kurulu üyeleri Fadıl Ogurlu ile Ali İhsan Özdoğan karşıladı.

dsc_0862.jpg

Fuara aralarında iş insanı Cahit Turan, Özgür Mehmetoğlu ve Salih Açığ’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.  

ddd-001.jpg

Öte yandan Kürt bölgesinde temaslarını sürdüren Diyarbakırlı iş insanları heyeti bugün Süleymaniye TSO Başkanı Seerwan Mohammed Mahmood’i ziyaret etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.