İsmail Küçükkaya'dan yerel gazetelere destek çağrısı

İsmail Küçükkaya'dan yerel gazetelere destek çağrısı
Fox TV'nin başarılı Sunucusu İsmail Küçükkaya'dan yerel gazeteler için destek çağrısı geldi. 

Tigris Haber- Fox TV'nin başarılı Sunucusu İsmail Küçükkaya'dan yerel gazeteler için destek çağrısı geldi. 

Hafta içi her sabah 'Çalar Saat' programını sunan Küçükkaya, aynı zamanda Türkiye'nin farklı yerlerinden yerel gazeteleri de gündemine alıyor. 


Özelikle kağıt fiyatlarının artması ile birlikte büyük bir zorluk içerisine giren yerel gazetelere destek çağrısında bulunan Küçükkaya, "Her gün herkes bir tane yerel gazete alsın. Gazeteler'in ömürlerinin uzatılması ve haber okunması açısından bu önemlidir." dedi.

Diyarbakır'da durum nedir?

Diyarbakır'da başta Valilik ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yerel gazeteler ve gazeteciler adeta bir angarya olarak görülüyor. Çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu olmasına rağmen Diyarbakır'daki yerel gazetelere abonelik sayısı ise çok az.

Her platformda yerel gazetecileri ve gazeteleri eleştiren kentin önemli dinamiklerinin bir İsmail Küçükkaya kadar bu durumun farkında olmaması ise yerel gazeteciler için büyük bir handikap olarak duruyor.

Küçükkaya'nın yerel gazetecilerle olan bu önemli dayanışması sonrası başta Diyarbakır olmak üzere bütün kentlerde kurumların ve STK'ların da duyarlılık konusunda biraz daha çaba sarfetmesi yerel gazeteler için oldukça önemli olur. 

Küçükkaya'nın bu çağrısına ne kadar uyulacağı merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.