İsrail’in saldırısına İran’dan cevap
TİGRİS HABER - İsrail'in sabah saatlerinde İran'a yönelik saldırısı devam ediyor. Öte yandan İran Meclisi Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı İbrahim Azizi, İran'ın saldırılara cevap vereceğini duyurdu. Azizi dijital medya hesabından yaptığı açıklamada “Daha önce uyarmıştık, siz başlattınız ama bitişi sizin elinizde olmayacak” dedi.
Kısa bir süre sonra da İsrail’in kuzeyinin İran tarafından vurulduğu aktarıldı. İsrail Savunma Bakanlığı, “İsrail'e doğru ek bir füze saldırısı daha başlatıldı. Hava Savunma Sistemi şu anda tehditleri tespit edip etkisiz hale getiriyor” açıklaması yapıldı.
Bu arada İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD ile birlikte İran’a yönelik başlatılan saldırıyı, “Cesur İran halkının kaderini kendi ellerine alması için koşulları oluşturacak” açıklaması yaptı.
Kaynak:Mezopotamya Ajansı




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.