İsrailli futbolculara 8 maç men cezası

İsrailli futbolculara 8 maç men cezası
TFF Tarafından PFDK' ya sevk edilen Süper ligde firma giyen İsrail sporcular Sagiv Jehezkel ve Eden Karzev'e ideolojik propaganları nedeniyle 8'er maç futboldan men cezası verdi.

TİGRİS HABER - 8 maç Futbol'dan men cezası alan İsrailli futbolcular Sagiv Jehezkel ve Eden Karzev'in oynadıkları futbol kulüpleri Antalyaspor ve Başak şehir spora ayrı ayrı 97 bin 500 TL para cezası verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 25.01.2024 tarih ve 46 sayılı toplantısında Antalyaspor kulübüne ve İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel'le ile birlikte Başak şehir spor kulübüne ve İsrailli sporcusu Eden Karzev için almış olduğu kararda şöyle denildi;

“Antalyaspor'a 97.500 TL Para cezası

İsrailli oyuncusuna 8 Maç men cezası..

BİTEXEN ANTALYASPOR Kulübünün, 14.01.2024 tarihinde oynanan BİTEXEN ANTALYASPOR-TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, sporcusunun atmış olduğu gol sonrasında ideolojik propagandada bulunması suretiyle FDT’nin 42/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 97.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BİTEXEN ANTALYASPORKulübü sporcusu SAGIV SHALOM JEHEZKEL’in, ideolojik propagandada bulunması suretiyle 8 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Başakşehir spor'a 97.500 TL Para cezası

İsrailli oyuncusuna 8 Maç men cezası..

RAMS BAŞAKŞEHİR FK’nın, sporcusunun ideolojik propaganda içeren görselli paylaşımda bulunması suretiyle FDT’nin 42/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 97.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, RAMS BAŞAKŞEHİR F K sporcusu EDEN KARZEV ’in, ideolojik propaganda içeren görselli paylaşımda bulunması suretiyle 8 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” (Haber Merkezi)

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.