İstanbul Lider Koleji Diyarbakır’da

İstanbul Lider Koleji Diyarbakır’da
İstanbul Lider Koleji Diyarbakır’a geliyor. “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz” sloganı ile yola çıkan İstanbul Lider Koleji 8 Haziran’da Diyarbakır’da tanıtım toplantısı düzenleyecek.

TİGRİS HABER - “Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz” sloganı ile Diyarbakır’da eğitim sektörüne giren İstanbul Lider Koleji, hedeflerini açıkladı. Lider Koleji’nden yapılan bilgilendirmede, şöyle denildi; “Dünya ile konuşan, Dünya ile çalışan ve Dünya ile yarışan 21’inci yüzyılın bireylerini yetiştirmek için daha fazla çalışıyoruz, gelişiyoruz. Bu amaçla, okulumuzun yönetim kurulu olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren Türkiye'nin birçok ilinde olmaya ve İstanbul merkezli bir eğitim kurumu olarak kendi eğitim markamızı kurmaya karar verdik.”

Güçlü kadro

40 yılı aşkın süredir Türkiye’nin ileri okullarında üst düzey yöneticilik ve kuruculuk yapan İstanbul Lider Koleji Yönetim Kurulu Üyesi D. Selçuk Dereci olarak belirlendi. Kolejin CEO ve Genel Müdürlüğünü Fatih Karadağlı, Eğitim öğrenim direktörleri Hale Aydın, Serdar Dağtekin, eğitim öğrenim ve yatırım direktörü Levent Küçükkuşçu yapacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Selçuk Dereci, “Geçmişte Türkiye çapında birçok başarı hikâyesine imza attık. Şimdi de bu güzel kente ve çağdaş insanlarına hizmet etmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye’nin birçok bölgesindeki okullarımızın zincirine Diyarbakır’ı da ekleyerek yeni bir güzelliği yaşayacağız, yaşatacağız” dedi.

‘Kadromuzun yeterliliğini önemsiyoruz’

Kolejin CEO’su ve Genel Müdürü Fatih Karadağlı da, İstanbul Lider Kolejine özel ve özgün olan eğitim sistemini anlattı. Karadağlı, öğrencilerinin ileride hangi mesleği yapacaklarını bilmediklerini fakat hangi mesleği yaparlarsa yapsınlar alanının en iyisi ve lideri olması için gerekli bilgi ve becerileri kendi okullarına özgü olarak geliştirdikleri “Liderlik Becerilerini Geliştirme” programı ve müfredatı ile sağladıklarını belirterek Türkiye’de ilk kez uygulanan içeriğin detaylarını paylaştı. Karadağlı, “Eğitim sistemimizin merkezinde Lider Öğretmen Gelişim Akademimiz var, akademik kadromuzun mesleki yeterliliği ve gelişimini çok önemsiyoruz” dedi.

İstanbul Lider Koleji, eğitim kadrosunu tanıtmak için 8 Haziran saat 19.00’da, okulun konferans salonunda tanıtım toplantısı düzenleyecek. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.