İşte Diyar’ın Kamp Tarihi

İşte Diyar’ın Kamp Tarihi
Diyarbekirspor, ikinci etap kamp çalışmalarına 3 Ocak’ta Antalya Belek’teki Limak Arcadia Otel’de başlayacak. Yeşil-Kırmızılı takım,devam eden Diyarbakır’daki çalışmalarda ise dün salonda çalıştı.

 


Teknik patron Özdemir, öncelikle kadronun bozulmaması ve nokta transferler yapılmasını istiyor.

 

Limak Ve Özdemir’den Desteğe Devam

Diyarbekirspor’un devre arası kamp programı belli oldu. Antalya’nın Belek bölgesinde 3 Ocak’ta başlayacak kamp çalışmalarına daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Limak Arcadia Otel ev sahipliği yapacak. Kamp masraflarını,yıllardır kulübün masraflarını karşılayan ve her sezon olduğu gibi bu sezon da forma sponsoru olarak maddi destek sunan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir karşılayacak.

Diyarbekirspor, kamptan sonra kente dönmeyerek Anadolu Bağcılar ile yapacağı  ikinci yarının ilk hafta maçı için İstanbul’a gidecek.

İdmanlara Ve Transfere Devam

Bu arada sezonun ikinci yarısı için çalışmalarını Diyarbakır’da sürdüren Diyarbekirspor, dün salonda ağırlık ve fiziki güç depolama çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Osman Özdemir nezaretinde çalışan Yeşil-Kırmızılılar, öğleden sonra ise Seyrantepe tesislerinde teknik ve taktik ağırlıklı idman gerçekleştirdi.

Şu ana kadar kadrosundan kimseyi göndermeyen ve transfer de yapmayan Yeşil-Kırmızılı kulüp,teknik heyetin yapılmasını istediği sınırlı sayıda ve nokta takviyeler için arayışlarını sürdürüyor. Teknik Direktör  Özdemir, öncelikle kadronun bozulmaması ve nokta transferler yapılmasını istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.