VİDEO - İYİ Parti lideri Meral Akşener Diyarbakır’da

VİDEO - İYİ Parti lideri Meral Akşener Diyarbakır’da
Bugün öğlen saatlerinde taziye için Diyarbakır’a gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener, taziye evinin kadınlar bölümünde zılgıtlarla karşılandı.


TİGRİS HABER - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2 gün önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren partisinin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu’nun ağabeyi Abdurahman Ensarioğlu’nun taziyesi için Diyarbakır’a geldi.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesinde tedavi görürken 2 gün önce yaşamını yitiren Abdurahman Ensarioğlu için Dicle’liler Yas evindeki taziyeye İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Milletvekili Koray Aydın da katıldı. Mehmet Salim Ensarioğlu tarafından karşılanan Akşener, geldiği taziye evinde başını beyaz tülbent ile kapatıp dua etti ve taziye dileklerinde bulundu.

Zılgıtlı karşılama

AK Parti eski Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ve CHP eski milletvekili Mesut Değer’in de bulunduğu taziye evinde Akşener daha sonra kadınların bulunduğu bölüme geçti. Burada zılgıtlarla karşılanan Akşener, kadınlara da taziye dileklerini sunduktan sonra taziye evinden ayrılıp havalimanına geçti.(Haber: Gönül Morkoç)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum