Kadın çalışan dostu AVM: Ceylan Karavil Park

Kadın çalışan dostu AVM: Ceylan Karavil Park
Günümüz iş dünyasında kadınları her sektörde ve farklı görevlerde görmek mümkün. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de şirketler kadının iş gücüne katılımının artmasını istiyor. Alışveriş merkezlerinde de kadın yönetici sayısı her geçen gün artıyor.

TİGRİS HABER - 2014 yılında Ceylan grup ve Karavil grup ortaklığında hizmete giren ve yönetimi ENS danışmanlık tarafından yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park AVM, çalışan kadının gücüne önem veren alışveriş merkezlerine liderlik yapıyor.

Yönetim kadrosunda %82 oranında kadın çalıştıran Ceylan Karavil Park AVM Genel müdürü Necati Ufuk Toydemir, kadın çalışanlar konusunda şunları söyledi;

''Kadın çalışan dostu bir alışveriş merkezi olarak; yönetim kadromuzun %82 sinin kadın olması,  tüm iş süreçlerimizde kadının iş gücünde etkin olarak var olduğunun göstergesidir. Emekleriyle ve bitmez enerjileriyle her zaman yanımızda olan, başarılara ulaşmamızda fedakarlıkları takdire şayan olan  tüm kadın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.