Kadın meclisinin yeni sözcüsü Seda Berekeatoğlu

Kadın meclisinin yeni sözcüsü Seda Berekeatoğlu
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının dönem sözcüsü değişti.

TİGRİS HABER- Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odasının 48 kişilik Kadın Meclisinin yeni dönem sözcüsü belli oldu. Sevim Vural’ın yerine Seda Berekeatoğlu sözcü olarak seçildi.

Diyarbakır’da geçtiğimiz yıl Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Türkiye’nin ilk iş Kadın Meclisi bir yılını doldurdu.  Kadınların yatay örgütlenme ve çoklu temsiliyet esası üzerinden kurulan DTSO Kadın Meclisi’nin ilk dönem sözcüsü Sevim Vural olmuştu. Bir yılı dolan Sevim Vural’ın yerine Seda Berekeatoğlu’nu seçildi. Ayrıca iki başkan yardımcısı da değişti.

Başkanlık yarışı yerine dönüşümlü sözcülükle işbirliği ve dayanışmayı öne çıkaran Kadın Meclisi, geçtiğimiz yıl Sevim Vural’ı dönem sözcüsü olarak seçmişti.

sevim1-001.jpg

Berekeatoğlu ilk değerlendirmesini Tigris Habere yaptı. Berekeatoğlu, 1. Dönem yönetim kurulu dönem sözcüsü Sevim Vural’ın bir yılını doldurduğunu hatırlatarak, “Kadın Meclisi Tüzüğü gereği her yıl Sözcülük değiştirilerek Yönetim Kurulu içinden seçimle yeni sözcü belirlenmektedir. Kadın Meclisi Yönetim Kurulu kendi içinde yaptığı seçim sonucunda oy birliği ile beni seçti. Beni seçen kadın arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.