Kadınlar 1.Futbol Ligi’nde 5.hafta maçları bugün oynanacak.

Kadınlar 1.Futbol Ligi’nde 5.hafta maçları bugün oynanacak.
Diyarbekirspor, ilk yarının son hafta maçı için Bursa’ya 3 puan hedefiyle gitti. Teknik Direktör Özdemir, şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya güçlü şekilde taşımak için kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Tek Eksik Emrah Kiraz

2017-2018 sezonu ilk yarısının son hafta maçında Pazar günü Yeşil Bursa ile karşılaşacak olan Diyarbekirspor, küme düşme hattında yer alan rakibi ile yapacağı önemli karşılaşma için dün Bursa’ya gitti. Akşam saatlerinde Bursa’ya ulaşan Yeşil-Kırmızılı takımda  sakat olan Emrah Kiraz dışında eksik futbolcu bulunmazken,elinde kırık olan Gökhan Köseoğlu’nun durumu maç saatinde belli olacak. Diyarbekirspor, sahaya mutlak 3 puan hedefiyle çıkarak hücüm ağırlıklı bir kadroyla mücadele edecek.

 

Özdemir’den Önemli Uyarılar

Hafta boyunca maçın önemine dikkat çekerek futbolcularına uyarılarda bulunan Teknik Direktör Osman Özdemir, şampiyonluk umutlarını ikinci yarıya güçlü şekilde taşımak için kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Özdemir,genç ve koşan bir ekip olan Bursa temsilcisine karşı iyi mücadele etmeleri gerektiğinin altını da çizdi.

Taraftar yasağı olmadığı için yarınki maçta Bursa ve çevre şehirlerde yaşayan Diyarbakırspor’lu taraftarlar maçı izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.