Kadınlar Ve Çocuklar Maça

Kadınlar Ve Çocuklar Maça
Amedspor’un Pazar günü saat 13.00’da Yeni Diyarbakır Stadı’nda Utaş Uşakspor’la yapacağı maç kadınlara ve 0-10 yaşları arasındaki çocuklara ücretsiz olacak. Maçın bilet satışları ise Ceylan&Karavil AVM’deki Amedstore’de devam ediyor.

Tigris Haber- Kadınlar Ve Çocuklar Tribüne Akacak

Amedspor’un yeni uygulaması kadınları ve çocukları sevindirdi. Kadınların ve çocukların tribüne gelmesini sağlayacak olan uygulama kapsamında kadınlara ve 0-10 yaş grubundaki çocuklara iç saha maçları ücretsiz olacak.

haydi-kadinlar-ve-cocuklar-maca333333-(1).jpg

Pazar günü Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynanacak Utaş Uşakspor maçıyla başlayacak olan uygulama gereği kadınlar ve çocuklardan ücret alınmayacak.

Kadın ve çocuklar dışındaki  taraftarlar için 10,20 ve 75 TL olarak belirlenen biletlerin satışına ise Ceylan&Karavil AVM’deki Amedstore’de devam ediliyor.

 

Takımda Eksikler Var

22.hafta maçında Utaş Uşakspor’la karşılaşacak olan Amedspor’da önemli eksikler var. Sarı kart cezalıları Hasan ve Volkan forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Ercan ve Yiğitcan’ın durumları maç sabahı belli olacak. Sakatlığı geçen Gökhan Lekesiz ile ilgili son sözü teknik heyet söyleyecek.

Yeni Diyarbakır Stadı’nda oynadığı 4 maçı kazanarak önemli bir başarıya imza atan Amedspor, Utaş Uşakspor’u da yenerek Play-Off iddiasını devam ettirmek istiyor.

 

Play-Off Potasının 8 Puan Gerisinde

 

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Uşak’ta oynanan maç 0-0 sona ermişti. Pazar günü saat 13.00’da başlayacak maçı Rize bölgesi hakemi Muhammetali Metoğlu yönetecek.

Play-Off potası olan 5.sıradaki Kastamonuspor’un 8 puan gerisinde yer alan Amedspor 31, Utaş Uşakspor ise 27 puana sahip.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.