Kalecisiz oynadığı karşılaşmadan galibiyet aldı: 5-2

Kalecisiz oynadığı karşılaşmadan galibiyet aldı: 5-2
Diyarbakır AKTEPE AŞ. 1'nci Amatör ligi B grubunda lider olan 1903 Kartalspor, ligin 4'ncü haftasında karşılaştığı ve Diyarbakır derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u 5-2 yendi.

TİGRİS HABER - 1903 Kartalspor Kulüp Başkanı ve Antrenörü Adil Altındağ, Bugün oynadıkları Derbi maçın kendileri açısından çok önemli olduğunun altını çizdi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi spor takımının ligin güçlü ekibi olduğunu ifade eden Altındağ, “Rakibimizden puan almak çok önemliydi. Çünkü şampiyonluk yolunda ilerlemek istiyorsak, tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Bugün bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı başardık. Derbi maça As kalecimden yoksun çıktık. Kalecimizin, maçtan bir gün önce yaptığımız idmanda başparmağı kırıldı. Yedek kalecimiz de olmadığı için karşılaşmada kaleyi, stoper mevkisinde oynattığımız oyuncumuza teslim ettik. Müsabakada 1-0 geriye düşmemize rağmen toparlayıp maçı kazanmasını bildik. Tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Lider Ziraat Spor ile karşılaşacak

Ligde 12 puanla lider durumda bulunan 1903 Diyarbakır Kartalspor, 4 Şubat Pazar günü Saat: 17.00’de Şehitlik sahasında ligde 9 puanlı Diyarbakır Ziraat spor ile karşılaşacak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.