Karakuş’tan sponsorluk jesti!

Karakuş’tan sponsorluk jesti!
Genesis Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakuş’tan Amedspor’a sağlık sponsorluğu jesti.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, Özel Genesis Hospital ile sağlık sponsorluğu anlaşması yaptı. Genesis Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakuş, hastane olarak her zaman Amedspor’un yanında olduklarını söyledi.

Amedspor Kulübü, Özel Genesis Hospital ile resmi sponsorluk anlaşması imzalayarak önemli bir işbirliğine imza attı. Sağlık sponsorluğu alanında işbirliğine yönelik protokol, Özel Genesis Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karakuş ile Amedspor yöneticileri Ergin Başarı ve Mehmet Akgün’ün katılımıyla Özel Genesis Hospital’de yapılan törenle imzalandı.

İmzalanan protokole göre, reklam, promosyon, tanıtım ve sponsorluk konularını kapsayan bir sözleşme imzalandı. Yine sözleşme gereği sporcu ve teknik heyet tüm sağlık kontrol ve tedavileri Özel Genesis Hospital tarafından ücretsiz karşılanacak.

Sponsorluk anlaşması gereğince Özel Genesis Hospital Amedspor’un tek sağlık sponsoru olacak ve takım müsabakalarını yaptığı stad ve antrenman sahalarındaki reklam alanlarında logo ve görünürlük hakkı elde ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum