‘Karpuzla’ bağlan hayata!

‘Karpuzla’ bağlan hayata!
Turkcell, karpuzu ile meşhur Diyarbakır’da tepkilere neden olan bir uygulamaya imza attı. Kayapınar İlçesi’ndeki bir kavşakta kurulan baz istasyonu karpuz maketi ile kamufle edildi

TİGRİS HABER- Diyarbakır’da, Büyükşehir Belediyesi ile Türkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. arasında imzalanan ‘Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Elektronik Haberleşme Sitemleri Yer Kullanım Hakkı Sözleşmesi’ gereği kentin birçok parkına baz istasyonlarının yerleştirilmesi için çalışmalar yürütülüyor.

Karpuz içinde baz istasyonu

Çalışmalar kapsamında Türkcell merkez Kayapınar İlçesi’ndeki Mastfroş Caddesi kavşağında baz istasyonu kurdu. Edinilen bilgilere göre, kurulan baz istasyonunun dışına karpuz maketi yerleştirilecek. Diyarbakır’ın meşhur karpuzunun baz istasyonuna ‘kılıf’ edilmesi tepkilere neden oldu.

Çocuk heykelden sonra baz istasyonlu karpuz

Bu arada kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından önceki ay, havalimanı kavşağına yaptırılan ve büyük tartışma yaratan karpuz içindeki çocuk ve kadayıf tepsisi gösteren adam bir hayli tepki çekmişti. Vali Münir Karaloğlu’nun talimatıyla ilgili birimler maketleri kaldırmıştı. (Haber Merkezi)

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.