Kastamonuspor Kulüp Başkanı: Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum

Kastamonuspor Kulüp Başkanı: Diyarbakır halkına teşekkür ediyorum
Kastamonuspor Kulüp Başkanı Erkan Özcan, Amedspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Özcan, “Diyarbakir halkının gönül zenginliği ve misafirperverliğine en güzel sekilde karşılık vermeyi kendimize bir borç biliriz” açıklaması yaptı.

Ligde iddiası kalmayan ve genç oyuncuların ağırlıkta olduğu kadroyla maçlara çıkan Amedspor, Kastanomuspor 1966’ya sahasında 5-0’lık farklı sonuçla mağlup oldu. Bol gollü geçen karşılaşmada, konuk ekip hem attığı gollerle hem de centilmen davranışıyla takdir topladı.

Güzel geçen karşılaşmanın ardından Kastamonuspor’un Kulüp Başkanı Erkan Özcan yazılı bir açıklama yaptı. Özcan, “25 Yıldır Futbolun içindeyim ve bir çok deplasmana gittim. Cumartesi sabahi Amedsportif Faliyetler deplasman Karşılaşması için Diyarbakır’a geldik, Ben ve Yönetim kurulu arkadaşlarımızla şehir gezisi yaptık, gezdiğimiz yerlerde girdiğimiz dükkanlarda Diyarbakırlılarla güzel sohbetlerimiz oldu bizleri çok güzel karşıladılar. Diyarbakır şehrinin bize olan misafirperverliği, Amedsportif Faliyetler Kulüp Başkanı Sayın Ali Karakaş ve Yönetim kurulu üyelerinin bize olan yoğun ilgisi ve samimi tavirlarindan dolayi , Diyarbakır halkina ve Amedsportif Faliyetler yönetimine Şahsım ve Yönetim kurulum adına teşekkürlerimizi sunmak isterim.

Şahsım adina sunu söylemeliyim ki;

Diyarbakir halkının gönül zenginliği ve misafirperverliğine en güzel sekilde karşılık vermeyi kendimize bir borç biliriz” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.