Kato Dağı fenomenlerin gözdesi oldu

Kato Dağı fenomenlerin gözdesi oldu
Hakkari’de, Kato Dağı'nın eteklerinde bulunan Kaval Şelalesini keşfetmeye gelen sosyal medya fenomeni Rabia Saçıkara önce gezdi ardından şelalede yüzdü.

TİGRİS HABERHakkari’de, Kato dağının eteklerinde bulunan Kaval Şelalesi’ni keşfetmeye gelen sosyal medya fenomeni Rabia Saçıkara önce gezdi ardından soğuk havaya rağmen şelalede yüzdü.  Saçıkara, burada hayranları için pozlar verdi.

kato-dagi.jpg

Doğaseverlerin yoğun ilgisi var

Doğaseverlerin de dikkatini çeken bölge, yöre halkı tarafından 'Saklı Cennet' olarak adlandırılıyor. Sağlanan huzur ortamı ile birlikte bölgeye giden ve 60 bin takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni gezgin Rabia Saçıkara, Kaval Deresi'ndeki şelale önünde kamp kurarak takipçileri için pozlar verdi.

Hakkari’yi çok beğendim

Türkiye'nin 80 ilini dolaştığını 81'inci ve son durağının da Hakkari olduğunu belirten Saçıkara, “Hakkari’yi çok beğendim. Hiç anlatıldığı gibi değil. Hiç haberlerde duyduğumuz gibi değil. Her tarafı çok güvenliydi. Burada kamp yapmayı planlıyorum. Kato Dağı'nın eteklerinde bulunan Kaval Şelalesini keşfetmeye geldim ve keşfettim. Yüzdüm. Burası halen çok sıcak. Sonbahar olmasına rağmen yaz ayında gibiyiz şu an. Bence Hakkari kesinlikle görülmesi gereken şehirlerden biri; buzullarıyla, buzul gölleriyle, şelaleleriyle, yemyeşil doğası ve heybetli dağlarıyla beni adeta büyüledi” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.