Kavala: Gönüllüler arasında olamamaktan üzüntü duyuyorum

Kavala: Gönüllüler arasında olamamaktan üzüntü duyuyorum
Depremzedelerle dayanışma mesajını gönderen iş insanı Osman Kavala, “Acıları paylaşmak ve hafifletmek için seferber olan tüm dayanışma gönüllülerine başarılar diliyorum. Aralarında olamamaktan büyük üzüntü duyuyorum” dedi.

TİGRİS HABER - Gezi davası kapsamında yargılanan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen Anadolu Kültür Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala, deprem bölgelerine yönelik dayanışma mesajında, "Depremzede kardeşlerinin acılarını paylaşmak ve hafifletmek için seferber olan tüm dayanışma gönüllülerine başarılar diliyorum. Onların arasında olamamaktan büyük üzüntü duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Osman Kavala, dayanışma mesajında şunları söyledi: "Yaşadığımız devasa felaketten sonra gelişen büyük sivil dayanışmanın, kardeşlik ruhuyla birlikte, eşit yurttaşlık anlayışının yaygınlaşmasına, insan hayatı ve insan haklarına yönelik duyarlılığın güçlenmesine büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.

Depremzede kardeşlerinin acılarını paylaşmak ve hafifletmek için seferber olan tüm dayanışma gönüllülerine başarılar diliyorum. Onların arasında olamamaktan büyük üzüntü duyuyorum."

kavala-tigris.jpeg(Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.