Kayapınar Belediyesi 6 yeni araç satın aldı

Kayapınar Belediyesi 6 yeni araç satın aldı
Kayapınar Belediyesi’nce, 2024 model 6 adet yeni araç satın alındı. Araçlar ilçede temizlik ve genel hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Kayapınar Belediyesi’nce, 2024 model 6 adet yeni araç satın alındı. Araçlar ilçede temizlik ve genel hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.5 kamyon ve bir iş makinesinin maliyetinin 30 milyon TL olduğu bildirildi. Belediye yönetimi, belediyenin ihtiyaç duyduğu araç ve iş makinelerini belediyeye kazandırdıklarını belirtti.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçe Belediyesi, belediye ihtiyaçlarını karşılamak üzere 5 Kamyon ve bir iş makinesinden oluşan 6 yeni araç satın aldı. 2024 model yeni araçlar, Belediyenin temizlik ve genel hizmetlerinde kullanılmaya başlandı.

Kayapınar Belediyesi, ilçede artan hizmetler nedeniyle araç filosunu son teknoloji ürünü araçlarla modernize ve takviye etmeye devam ediyor. Belediye, çöp toplama ve temizlik başta olmak üzere belediyenin genel hizmetlerinde kullanılmak üzere 2024 model yeni ve son model araçlar satın alındı. Araçları teslim alan Belediye yetkilileri, istedikleri teknik özelliklerde olan araçların ihtiyaç duyulan birimlerde değerlendirilmeye başlandığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum