Kayapınar Belediyesi’nin Kayyım Sekreteri N.E. Başkan yardımcısı yapıldı!

Kayapınar Belediyesi’nin Kayyım Sekreteri N.E. Başkan yardımcısı yapıldı!
Kayapınar Kaymakamı ve Başkan V. Arif Karaman, Kayapınar Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü biriminde sekreter olan eski polis memuru N.E.’yi Başkan yardımcısı olarak atadı.

Seçimden hemen sonra yapılan atama, kıyak atama olarak yorumlandı. Öte yandan, kayyım ile yönetilen Sur, Yenişehir ve Kayapınar’da mevcut başkan yardımcıları görevlerini bırakarak, müdürlük kadrolarına geri döndü.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER- (ÖZEL)- Seçimden kısa bir süre önce milyon lira değerindeki eğitim kurumlarını İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne devreden Kayyım ile yönetim Kayapınar Belediyesi’nde bu kez de bir kıyak ile gündem geldi.

10 yıllık polis memuru olan Kayyım’ın sekreteri N.E.’nin, seçimden hemen sonra Başkan Yardımcılığına terfi edildiği ortaya çıktı. Belediyeye geçtikten sonra polislikten istifa eden N.E.’nin terfi edilmesi Kayyım Kayapanır Kaymakamı Arif Karaman’ın giderek ayak sekreterine ‘kıyağı’ olarak yorumlandı.

N.E.’nin başkan yardımcılığı kadrosunu hak etmesi için 6 ay boyunca o görevde kalması gerektiği öğrenildi. Göreve gelecek yeni yönetim tarafından N.E’nin, memurluğa yeniden atanabileceği öğrenildi.

Başkan yardımcıları görevlerini bıraktı
Bu arada, Kayapınar Belediyesi’nde Başkan yardımcıları Mustafa Çelik, Yılmaz Çebe, Hacı Ahmet subaşı, Cihat Kayhan ve Şengül Yaşar’ın görevlerini bırakarak, farklı birim müdürlüklerine geri döndükleri öğrenildi. Ayıca yine belediyede bazı sözleşmeli personel ve müdürlerin yine kayyım tarafından Kayapınar Kaymakamlığına geçici olarak görevlendirildiği bildirildi.

Öte yandan, diğer Kayyım belediyeleri olan Sur, Yenişehir’de de başkan yardımcılarının müdürlüklere geri döndükleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum