Kaynartepe Mahallesi’nde kaldırımlar yenileniyor

Kaynartepe Mahallesi’nde kaldırımlar yenileniyor
Diyarbakır merkez Bağlar Belediyesince Kaynartepe Mahallesindeki kaldırımlar yenilendi. Öte yandan, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

TİGRİS HABER -  Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kırsal yerleşim yerlerinde yeni yollar yaptıklarını, ilçe merkezinde de asfaltlama ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kentin kalbi sayılan ilçenin layık olduğu noktaya gelebilmesi için başlattıkları hizmet seferberliğini kararlılıkla sürdürdüklerini aktaran Beyoğlu, şunları kaydetti:

"Kaynartepe Mahallesinde yolların bozulması ile su birikintileri ve çamur oluşuyordu.Yapmış olduğumuz ziyaretlerde bunlara şahit olduk. Başlatmış olduğumuz çalışmalarla ara sokak ve kaldırımları yenileyerek parke taşlarını döşedik. Koronavirüs salgınının yaşandığı bir dönemde ve 40 derecenin üzerindeki sıcak hava koşullarında bunları yapmak elbette kolay değil. Ekiplerimiz, gerekli sağlık tedbirlerini alarak fedakar bir şekilde çalışıyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Hizmet bekleyen tüm mahalle, cadde ve sokaklarımızı Allah'ın izniyle ihya edeceğiz. İlçenin tamamına hizmeti yayana kadar mücadelemize devam edeceğiz."

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'dan vatandaşlara ziyaret

baglar-004.jpg

Beyoğlu, 5 Nisan Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti, bazı vatandaşların evine misafir oldu.

Vatandaşlarla kurmuş oldukları iletişim nedeniyle hemen her gün yüzlerce kişiden mahalle ve ev ziyareti daveti aldıklarını belirten Beyoğlu, "İlçede ilk kez belediye yönetimi ile vatandaşlar arasında güven tesis edildi." dedi.

Beyoğlu, şunları kaydetti:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, daima halkın içinde olmamızı, vatandaşın gönlüne girmemizi ve onlardan biri gibi olmamızı istiyor. Göreve geldiğimizden beri bunu uyguluyoruz. Önce program yapılarak vatandaşlar ziyaret ediliyordu. Şimdi vatandaşımız bizi arayarak evine, mahallesine davet ediyor. Bu bağı kurmak kolay olmadı. Büyük bir heyecan ve azimle, sabırla mücadele edip bu tabloya ulaştık. Hemşehrilerimizle aramızda çok sağlam bağ ve güven duygusu oluştu. Günümüzün bir kısmı hizmetlerle, bir kısmı da vatandaşımıza misafir olmakla geçiyor. Bundan son derece mutluyuz. Siyaset yapmıyoruz, ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak hizmet ediyoruz. Bağlar'da gönül belediyeciliğini tesis ettik ve bu şiarla yolumuza devam edeceğiz."

Beyoğlu'na ziyaretlerinde eşi Dürdane Beyoğlu ve AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer de eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.