Kayyum: Bize iftira atılıyor

Kayyum: Bize iftira atılıyor
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumalli Atilla,  belediyenin borçlanarak çalışmalarını yaptığı yönünde çıkan haberlere ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Tigris Haber- Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, bazı basın yayın organlarında, belediyenin borçlanarak çalışmalarını yaptığı yönünde çıkan haberler üzerine yazılı açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, “Sosyal medya mecralarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine ait borçlar olduğu iddia edilmektedir. Göreve başladığımız 1 Kasım 2016 tarihinden itibaren, Diyarbakırımız için gece gündüz demeden 17 ilçemizde ve tüm mahallelerimizde hiç kimseyi ötekileştirmeden tüm vatandaşlarımıza hizmet ettik. 2 yıl gibi kısa sürede ortaya koyduğumuz hizmetlerle şehrimizi yeniden inşa ve ihya ettik. 2 yılda sosyal belediyecilikten şantiye belediyeciliğine tüm belediyecilik alanlarında önemli hizmetlere ve projelere imza attık.

Hizmetleri borçlanmadan yaptık

Bizden önceki yönetimlerin 17 yılda yaptığından daha azla eseri, projeyi ve hizmeti 2 yıl gibi kısa sürede hayata geçirerek vatandaşlarımızın istifadesine sunduk. Kaynaklarımızı Diyarbakır’a ve bu şehrin insanlarına hizmet yolunda en şeffaf şekilde kullandık. Görev süremiz boyunca gerçekleştirdiğimiz belediye hizmetlerimizi, herhangi bir kurum ve kuruluştan borçlanmadan ve nakit kredi kullanmadan gerçekleştirdik.

İftira atılıyor

Seçimlerden sonra bazı çevrelerce, sosyal medya başta olmaz üzere farklı mecralarda, Büyükşehir belediyemizin görev yaptığımız süre içerisinde borçlandığını belirterek kullanılan rakamsal veriler yalan, iftira, hile ve karamalardan ibaret olup gerçeği yansıtmaktadır. Bu ve benzeri asılsız ve mesnetsiz iddialar için şahıs ve kurum olarak yasal haklarımız saklı tutulmaktadır” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.