Kayyum’un aldığı asfalt plenti çürümeye terk edildi

Kayyum’un aldığı asfalt plenti çürümeye terk edildi
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski kayyumu Cumali Atilla döneminde 2 milyon 400 bin TL’ye alınan mobil asfalt plentinin bugüne kadar kullanılmadığı ortaya çıktı. Milyonlarca değerindeki plent çürümeye terk edildi.

Norşin Öncel - Özel

GRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski kayyumu Cumali Atilla döneminde 2 milyon 400 bin TL’ye alınan mobil asfalt plentinin bugüne kadar kullanılmadığı ortaya çıktı. Milyonlarca değerindeki plent çürümeye terk edildi.

Diyarbakır’da lüks makam banyosu ile gündeme gelen eski Büyükşehir Belediyesi kayyumu Cumali Atilla döneminde alınan asfalt plenti tartışmalara neden oldu.

Çürümeye terk edildi

Elazığ yolu 20 km de yer alan Asfalt Plent Şantiyesi’nde asfalt üretimini gerçekleştiren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kayyum Cumalli Atilla döneminde 2 milyon 400 bin TL’ye yeni bir asfalt plenti aldı. Kırsal mahallelerde sıcak asfalt üretimi için alınan plentin 5 yıldan bu yana atıl durumda olduğu öğrenildi. Hiç kullanılmayan plentin neden satın alındığı ve neden kullanılmadığı merak konusu. Kamuoyu bu soruların yanıtlanmasını bekliyor.

Kayyum olarak atanmıştı

Ankara Etimesgut Kaymakamlığı görevinden, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 1 Kasım 2016'da kayyım olarak atanan Cumali Atilla, 2018 yılında Ak Parti’nin Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum