Kayyum'un 'ışıklandırmaları' bir yılda söndü!

Kayyum'un 'ışıklandırmaları' bir yılda söndü!
Diyarbakır’ın eski Valisi ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu döneminde milyonlarca lira harcanarak, kentin 6 noktasına yapılan dekoratif ışıklı yazılımlardan bazıları bir yıl geçmeden bozuldu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl kentin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtmak ve kente estetik katmak amacıyla dekoratif şehir aydınlatmaları çalışması başlattı. Eski vali ve Büyükşehir Belediyesi kayyumu Hasan Basri Güzeloğlu’nun talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında Şanlıurfa yolu, Seyrantepe Köprülü Kavşağı, havaalanı, otogar, Ofis alt geçit ve Alipınar Köprüsü’nde ışıklı dekoratif şehir aydınlatmaları çalışması yapıldı. Ancak aradan bir yıl geçmeden bazı dekoratif aydınlatmalarda arızalar meydana geldi. Tesisler kavşağında bulunan dekoratif aydınlatmalar bir süredir çalışmıyor.

Tepkilere neden olmuştu

Işıklı yazılımlar üzerinde “Peygamberler ve Sahabeler Şehri Diyarbakır” ve “UNESCO Kültür Mirası Şehir Diyarbakır” yazılan dekorlara harcanan para kentte tepkilere neden olmuştu. İddiaya göre 324 bin liralık ‘dekoratif şehir aydınlatmaları’ işinin 1 milyon 200 bin liraya ihale edildiği yazılmıştı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum