Kazada ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti

Kazada ağır yaralanan çocuk hayatını kaybetti
Mardin’in Midyat ilçesinde yoluna karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu babasının yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuğu da kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

TİGRİS HABER - Midyat Ulucami Mahallesi’nde M.Y.A’nın kullandığı 34 VH 1786 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammed Kesler (30) ile kızı Ravza Nur Kesler’e çarptı. Kazada baba ve kızı ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Midyat Devlet Hastanesine kaldırılan baba Kesler, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti, kız öocuğu ise burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Talihsiz çocuk da kaldırıldığı hastanede verdiği 1 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Hayatını kaybeden baba ve kızının cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından Ortaçarşı Mahallesi Asri mezarlığında gözyaşları arasında yan yana toprağa verildi. Öte yandan gözaltına alınan sürücü M.Y.A.’nın işlemleri devam ediyor. (İHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.