Keçiörengücü Erzurumspor karşısında 90+’da yıkıldı

Keçiörengücü Erzurumspor karşısında 90+’da yıkıldı
Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Keçiörengücü, sahasında ağırladığı Erzurumspor karşısında maçı normal süresine kadar üstünlüğünü korusada uzatmalar 5 dakika yediği 2 golle yıkıldı.

Şehmus KIZILASLAN


TİGRİS HABER - Maça etkili başlayan Keçiörengücü, bulduğu golle mücadelede 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın büyük bölümünü skor avantajıyla götürdü. Ev sahibi ekip, özellikle orta sahadaki dirençli oyunu ve savunmadaki disiplinli görüntüsüyle maçı kontrol altında tuttu.

Ancak futbolun kader anları uzatma dakikalarında yaşandı. 90+6 dakika Erzurumspor’un kazandığı penaltı atışı ağlarla buluşturdu ve skor eşitlendi.
90+9. dakika Konuk ekip bir kez daha sahneye çıktı ve bulduğu golle maçı 2-1’e taşıyarak Galibiyetle sahadan ayrıldı .Keçiörengücü ise son anlarda yediği gollerle büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, haftayı puansız tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.