Kılıçdaroğlu; “Bir idealimiz var. Her evde tencere kaynasın”

Kılıçdaroğlu; “Bir idealimiz var. Her evde tencere kaynasın”
“Yerel yönetimler bizim işimizdir.”

Haber Merkezi- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bize diyorlardı ki 'CHP yerel yönetimlerde ne yaptı?' Türkiye’ye ilk metroyu getiren, kentsel dönüşümü yerinde yapan, oradaki yurttaşları varoşlara sürmeyen, kentin rantını hak sahibine veren parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. İlk tercihli yol sistemini getiren parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir" dedi.

“Yerel yönetimler bizim işimizdir.” Diye konuşan Kılıçdaroğlu şöyle devam etti; “Daha ucuz, daha güzel bir hayatı CHP’li belediyelerin olduğu yerde vatandaşlarımız yaşadılar ve yaşıyorlar.Bu ülkede Berkinler, bu ülkede Ayaz bebek ölmesin. Bu ülkede çocuklar ölmesin, hiçbir çocuk yatağa aç girmesin,  anneler çocuklarını sabahleyin iki yanaklarından öperek güler yüzle okula göndersinler, bu ülke hepimizin ülkesi"

Kılıçdaroğlu, partisince Kastamonu'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, ülkesini ve insanı sevdiklerini, ister başı açık olsun ister başı kapalı olsun bütün kadınların başının üstünde yeri olduğunu herkesin bilmesini istediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, güzel bir ülkede kardeşçe yaşamayı hedeflediklerini dile getirerek, "O başçalan bizi bölmek istiyor, ayrıştırmak istiyor. Bölünmeyeceğiz, kavga etmeyeceğiz, beraber güzel bir Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Bizim bir hedefimiz var, bir idealimiz var. Her evde tencere kaynasın, her evde barış olsun, her evde huzur olsun, herkes iş, herkes güç sahibi olsun" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.