Kılıçdaroğlu: Erken seçim talebi benim değil, işsizlerin talebidir

Kılıçdaroğlu: Erken seçim talebi benim değil, işsizlerin talebidir
Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemel Kılıçdaroğlu erken seçim çağrısını yeniledi.

TİGRİS HABER - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Neden bu ülkede 3 milyon 37 bin öğrenci internete giremiyor? Türk Telekom'u götürdün Hariri ailesine peşkeş çektin. İnsanda biraz sıkılma olur. Tonlarca para var ama öğretmene yok, ihtiyaç sahibi aileye yok. O gençler 2023'te sandığa gelecekler, kimden hesap soracaklarını hep beraber göreceğiz. Onların haklarını ve hukukunu nasıl yediğini o çocuklar bilmiyorlar mı?

Senden de benden de iyi biliyorlar. Beylerin fikri iktidarında tefeciye hizmet etmek vardır. Tefecilere para ödemek yerine 83 milyona 48 bin 732 lira para ödenebilirdi.

Askıda ekmek projesi

Geldiğimiz nokta askıda ekmek. Projeye bakın Allah aşkına, ne proje ama... Çağ açan bir proje. 18 yılın sonundaki rezilliği bundan daha iyi dünyaya anlatamazsınız! Sayın Bahçeli'ye yürekten teşekkür ediyorum.

Biz kabile devletinden daha gerideyiz, adam bunun farkında değil. Gelenek, görenek, anayasa, adalet kaldı mı? Hayır. Keşke kabile devleti konumunda olsaydık şu an, en azından oturup bir düşünürdük, tartışırdık.

Erken seçim tartışması

Seçim emekçinin, işsizin talebidir. Hapishanede haksız yatanların talebidir. Niye korkuyorsun. Milli idare diyorsun, milli iradeye gitsene. Korkuyorlar. Korsunlar. Adaleti bu ülkeye getireceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.