Kılıçdaroğlu: Sahtekârdan Cumhurbaşkanı olmaz!

Kılıçdaroğlu: Sahtekârdan Cumhurbaşkanı olmaz!
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, deprem bölgesi Hatay'da depremzedelerle bir araya geldi.

TİGRİS HABER - Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın 'montaj' itirafına açtı ağzını yumdu gözünü. Kılıçdaroğlu, "Biz ahlaklı ve erdemli insanlarız. Ahlak ve erdemden yoksun insanların devletin tepesinde işi yoktur. Sahtekardan cumhurbaşkanı olmaz" sözleriyle tepki gösterdi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay programı kapsamında depremzedelerin yaşadığı çadır kent alanını ziyaret etti. Yoğun kalabalığın karşıladığı Kılıçdaroğlu, depremzedelerle bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Tayyip Erdoğan, ortak yayında 14 Mayıs öncesi düzenlediği mitinglerde, CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile Murat Karayılanın eklendiğini kabul etmişti.

Kılıçdaroğlu isim vermeden Erdoğan'ın açıklamalarını hatırlatarak, "Allah bizi sahtekârlık yapanlardan korusun. Sahtekârlık yapandan cumhurbaşkanı olmaz. Daha düne kadar bizim terör örgütleriyle işbirliği yaptığımızı söylediler, video hazırladılar. Dün televizyona çıkan kişi montaj olduğunu kabul etti. Allah'a sığınıyorum haksızlık karşısında, iftira karşısında. Biz ahlaklı ve erdemli insanlarız. Ahlak ve erdemden yoksun insanların devletin tepesinde işi yoktur. Sahtekârdan cumhurbaşkanı olmaz" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Vatandaşlarım arasında hiçbir ayrımcılık yapmadım" dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çadır kentte yaşayan depremzedelere konuşan Kılıçdaroğlu, “Her zaman yüreğim sizlerle beraber oldu. Sizlerin acıları, depremi yaşayan bütün vatandaşların acıları aynı zamanda benim de acımdır. Deprem olduktan hemen sonra bütün bölgeleri gezdim. Bütün illere gittim. Çadırkentleri ziyaret ettim. Vatandaşlarım arasında hiçbir ayrımcılık yapmadım. Herkesin acısını paylaşmak, herkesin yüreğine dokunmak benim görevlerimden birisiydi. Bunu yapmak istedim. Bundan sonra da yapacağım."

"Söz veriyorum"

Kılıçdaroğlu'nun konuşması sık sık "Meclis'te Hizbullah İstemiyoruz" sloganlarıyla bölündü. "Kim teröre destek veriyorsa Allah bin belasını versin" diyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

"Hiç endişe etmeyin, inşallah göreceksiniz. Güzel bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Huzur içinde yaşayacağız. Bereketli topraklarda yaşayacağız. Acılarınızı biliyorum, bu acı sadece benim değil bütün Türkiye’nin ortak acısı ve bu acıları paylaştık. İnşallah sevinçli, mutlu günleriniz de olacak. Evlatlarınızla güzel evlerde oturacaksınız. Bunun da sözünü veriyorum. Defalarca söyledim. Depremde yıkılan evleriniz, işyerlerinizi kesinlikle yeniden yapacağız ve kesinlikle bir tek kuruş almadan hepinize bu evlerin tapusunu vereceğiz. Anahtarını vereceğiz. Evlerinizde huzur içinde yaşayacaksınız. Bundan en ufak bir endişe duymayın.

"Vatanseverlik oy kullanmaktır"

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, vatandaşlara "Vatanseverlik oy kullanmaktır" sözleriyle sandığa gitme çağrısında bulundu. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.