Kılıçdaroğlu'na ikinci saldırı girişimi

Kılıçdaroğlu'na ikinci saldırı girişimi
Adıyaman'ı ziyaret eden Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı provokasyon girişimi tekrarlandı. Mezarlıktaki mezhepçi taciz sonrasında, bir türbe ziyaretinde de CHP liderine saldırı girişiminde bulunuldu.

samsat1-tigris.jpegTİGRİS HABER - Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan bayramının ilk gününde ziyaret ettiği Adıyaman'da ikinci bir provokasyona maruz kaldı. Artı Gerçek muhabiri Seda Taşkın’ın haberine göre, CHP Genel Başkanı'nın depremzedelerin yattığı mezarlıkta dua okuduğu sırada mezhepçi ifadelerle hedef alınması sonrasında, bu kez bir türbe ziyaretinde bir grup CHP'lilere saldırdı.

Fiziksel saldırı girişimi

Olay, Kılıçdaroğlu'nun Samsat yakınındaki Sahabe Safvan Bin Muattal Türbesi'ni ziyareti sonrasında yaşandı. Heyetin türbeden çıkışı sırasında bir kişi Kılıçdaroğlu'nun yanına gelmeye çalışarak, "Seni istemiyoruz. Sen buraya gelme, sen buranın adamı değilsin oğlum" ifadeleriyle sözlü tacizde bulunurken, fiziksel saldırı girişimi de yaşandı. Alanda bulunan bazı kişiler, Kılıçdaroğlu'nun korumalarına saldırmaya çalıştı. Kılıçdaroğlu yoluna gülümseyerek devam etti.

Sırrı Süreyya Önder ile bir buluşma iptal edildi

Kılıçdaroğlu’nun Adıyaman programında, Yeşil Sol Parti'nin İstanbul 1. Bölge birinci sıradan milletvkili adayı gösterdiği Sırrı Süreyya Önder ile bir buluşma da vardı. Önder ve Kılıçdaroğlu, Samsat’taki Yeşil Sol Parti ilçe binasında biraraya gelecekti. Ancak saldırı girişimi nedeniyle program iptal edildi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyetin, saldırı girişiminden sonra havalimanına gittiği öğrenildi. (AA / Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.