Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan Erdoğan’a çağrı

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakan Erdoğan’a çağrı
Gaziantep’te partisinin aday tanıtım toplantısına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, "İstediğin televizyon kanalında hesaplaşalım" dedi.

Gaziantep-Gaziantep’te partisinin aday tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’a seslenerek, "İstediğin televizyon kanalında hesaplaşalım" dedi.

Havaalanında partililer tarafından coşkuyla karşılanan Kemal KılıçdaroğluŞato Restoran’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuştu. İl Başkanı Mehmet Gökdağ ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici’nin selamlama konuşmalarının ardından kürsüye gelen Kılıçdaroğlu, iktidarı eleştirerek, “Atama bekleyen öğretmenlere sesleniyorum; neden atama bekliyorsunuz? Sanayiciye sesleniyorum; dolar aldı başını gidiyor, neden sesiniz çıkmıyor? Konuşan bir Türkiye, kanmayan bir Türkiye istiyoruz. Önümüzdeki süreci hep beraber görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiçbir başbakan yolsuzluk yapanları savunmadı. Yolsuzluk yapanların arkasında kapı gibi duran bir başbakan var" dedi.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine yönelttiği ithamlara karşılık veren Kılıçdaroğlu, Başbakana seslenerek, hesaplaşma çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:"30 Mart tarihinde önemli bir karar vereceğiz. Biz demokrasiyi, özgürlükleri, aydınlığı savunuyoruz. Son günlerde hırsızlıkları savunuyor ya arada bir bana da laf atıyor. Bakın şunu söyleyeyim; Sayın Erdoğan adam gibi adamsan senin istediğin televizyon kanalında, senin istediğin gazetecilerle adam gibi çık hesaplaşalım. Bizim kitabımızda palavra atmak yoktur. Al dosyaları gel önüme koy."

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.