Kızıl Goncalar'daki secde sahnesi ve diyalog viral oldu

Kızıl Goncalar'daki secde sahnesi ve diyalog viral oldu
Kızıl Goncalar dizisinin son bölümünde Cüneyd ve Can arasında geçen bir diyalog sosyal medyada viral hale geldi.

TİGRİS HABER - Cüneyd'in Can'ın önünde eğilerek secde eder gibi yapması ve aralarındaki konuşma izleyicileri meraklandırdı. Pek çok kişi bu diyaloğun hangi kitaptan alıntı olduğunu sordu.

Sosyal Medyada Büyük İlgi

Cüneyd'in Can'a "Kötülüğünün farkında olanın imanı bizi aşar." dediği sahne binlerce beğeni ve yorum aldı. İzleyiciler bu diyaloğun kaynağını merak ederek internette araştırmaya başladılar.

Doğru Cevap: Dostoyevski - Karamazov Kardeşler

Sosyal medya kullanıcıları diyaloğun kaynağını bulmak için birçok farklı yazar ve eseri önerdiler. Fakat doğru cevap Dostoyevski'nin Karamazov Kardeşler romanından Zosima ve Dimitri karakterleri arasında geçen bir diyalog olduğu ortaya çıktı.

Karakterlerin Analizi

Romanda Zosima, manevi bir rehber ve Dimitri ise işlediği cinayetin yükünü taşıyan bir karakterdir. Bu diyalogda Zosima, Dimitri'ye itirafın ve pişmanlığın önemini vurgular. Cüneyd'in Can'a bu sözleri söylemesi ise onun manevi bir değişim yaşamaya hazır olduğunu gösteriyor olabilir.

Dizinin Tartışmalı Konusu

Kızıl Goncalar dizisi yayımlandığı günden beri "tarikat" ve "şapka" gibi unsurları kullanması nedeniyle birçok tartışmaya yol açtı. Bu viral diyalog da dizinin bu tartışmalı yönünü tekrar gündeme getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.