Kocaeli Cezaevi’nde tutulan Kışanak’tan Amedspor’a destek

Kocaeli Cezaevi’nde tutulan Kışanak’tan Amedspor’a destek
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Gültan Kışanak, Amedspor’a yapılan ırkçı saldırıları kınayarak, “Başta Diyarbakırlıları, demokrasiden, özgürlükten, eşitlikten yana olan herkesi Amedspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

TİGRİS HABER - Kocaeli 1 Nolu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi’nde tutulan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Gültan Kışanak, Bursa’da “Beyaz Toros”lu, “Yeşil”li ırkçı saldırılara maruz kalan Amedspor’a desteğini bildirerek ırkçı saldırıyı kınadı.

Kışanak, gazetemize gönderdiği mesajında, “Cezaevinde olsak da yüreğimiz Amedspor’la birliktedir. Başarılarını yakından takip ediyoruz. Amedspor, bir futbol takımından daha fazlasıdır. Irkçı çevreler de bunu biliyor olacaklar ki doksanlı yılların katillerinin fotoğraflarını, cinayet şebekeleriyle özdeşleşen Beyaz Torosu bayraklaştırarak Amedspor’u, onu temsil eden kenti, sevenlerini, hepimizi tehdit ettiler. Bu tehdidi şiddetle reddediyorum. Başta tüm Diyarbakırlıları, demokrasiden, özgürlükten, eşitlikten, barıştan yana olan herkesi Amedspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.