Kocaköyspor Lider Yolspor'u devirdi

Kocaköyspor Lider Yolspor'u devirdi
Diyarbakır Süper Amatör Lig A Grupta Play-Off'lara kalma mücadelesi veren ve 48 puanı bulunan Kocaköyspor, Kendi evinde konuk ettiği lider Yolspor'u 3-2'lik skorla geçerek Play-Off yolunda zorlu bir virajı daha geçti.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Kocaköyspor, ligin 24'ncü haftasında kendi sahasında konuk ettiği, A grup lideri Yolspor'u 3-2'lik net bir skorla yenmeyi başardı. Kocaköyspor aldığı bu galibiyet sonrası ligde Play-Off potasında bulunan Diyarbakır sanayii Sitespor’un yenilmesinin ardından ligde 3'ncü sıraya yükselerek,Play-Off'a potasına yükseldi.

8.jpg

Kocaköyspor Kulüp Başkanı Necat Yiğit, kendi sahalarında ve seyircileri önünde lig lideri Yolspor karşında aldıkları galibiyet sonrası ve kendileri gibi aynı puanlı rakibi Diyarbakır Sanayii Sitesispor'un yenilmesi sonrası ligde 3'ncü sıraya yükselerek Play-Off potasında girdikleri için çok mutlu olduğunu belirtti. Yiğit "Biz iki haftadır çok zorlu ekipleri yenerek büyük çıkış yakaladık. Şu anda rakibimiz Sanayii Sitesispor'un iki haftadır puan kaybetmesi bizim için çok büyük bir fırsat oldu. Bu fırsatı iyi değerlendirdik” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum