Kocaköyspor Play-Off’ta

Kocaköyspor Play-Off’ta
Diyarbakir Süper Amatör B liginde mücadele eden ligi 3'ncü sırada 57 puanla tamamlayan, KocaköysporPlay-Off'lara kaldı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Süper Amatör ligleri tamamlaması ardından ligin son haftasında çok iyi çıkışlar yakalayan Kocaköyspor aldığı üst üstte galibiyetlerle aldını Play-Off'un ilk 6' sına yazdırdı.
Kocaköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü aynı zamanda Kulüp başkanı olan Mehmet Necat Yiğit yaptığı açıklamada ;" Asli görevimiz olmamakla birlikte konu Kocaköy gençliği olunca yönetim olarak elimizi taşın altına koyarak bu gençliğin kötü alışkanlıklarından arındırmak, onlara spor yaptırmak adına çıktığımız bu yolda emek verenlere Teşekkür ederim" dedi.

whatsapp-image-2024-04-20-at-09-51-29-1.jpegYiğit "Kendi ilçemizin gençleri ile çıktığımız bu yolda İlçemiz adına çok başarılı iki sezonun ardından bu sezonda Play-Off'lara kalma başarısı elde ettik.Bu başarıyı Play Of'tada tekrarlayarak BAL Ligine çıkarak taçlandırmak istiyoruz" diye konuştu

Başkan konuşması devamında ise şunları söyledi.

"Kocaköy ilçemizde çok güzel bir tesisimiz var, ayrıca pırıl pırıl gençlere sahibiz, bu güzeliklere centilmen taraftar profilinide eklersek sporun temel amacını ulaşmış olacağız.
Bu duygularla Kocaköyspor'u Öncelik Play-Off grubunda lider tamamlayarak, BAL' da görmek dileğiyle, Spor nerede bizler ordayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum