Komedyen Cem Yılmaz: 1500 liralık güldürmüyorum

Komedyen Cem Yılmaz: 1500 liralık güldürmüyorum
Cem Yılmaz yeni gösterisi biletlerinin çıkar çıkmaz tükenmesi ve 4 bin liraya kadar karaborsaya düşmesi sonrası '1500 liralık güldürmüyorum benden duyun' dedi.

Tigris Haber- Cem Yılmaz yeni gösterisi biletlerinin çıkar çıkmaz tükenmesi ve 4 bin liraya kadar karaborsaya düşmesi sonrası '1500 liralık güldürmüyorum benden duyun' dedi.

Cem Yılmaz yeni gösterisi Diamond Elite Platinum Plus’ın biletlerinin çıkar çıkmaz tükenmesi ve 4 bin liraya kadar karaborsaya düşmesi sonrası açıklamalarda bulundu.

"Sebepsiz karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin” diyen Yılmaz, “Bu benim size samimi uyarım. Lütfen uyanık olalım derim… 1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun" ifadelerini kullandı. Arkadaşlarına da seslenen Yılmaz, "Bu benim nişanım, kına gecem değil… Sizi davet edemem. İş bu. Ben sizin iş yerinize geliyor muyum” mesajını paylaştı.

Yılmaz Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda ayrıca , seyircileri 'resmi satış sitesi dışında farklı bir bilet alışverişinde bulunmamaları' konusunda da uyardı.
 
Önemli bir duyuru...Yeni Gösterinin biletleri ile ilgili ; Sevgili arkadaşlar @Biletix in dışında lütfen bilet almayın...Sahte olma ihtimali olan,illegal biletlere yüksek ücretler ödemeyin her ayın bir gösterisi tüm yerler neredeyse yarı fiyatına...evet cabuk tükeniyor doğru+

+ancak..sebepsiz karaborsa bilete dünyanın parasını vermeyin...Bu benim size samimi uyarım.Bu tip karaborsa işlerini takip etmeye engellemeye tek başımıza gücümüz yetmiyor ! Lütfen talep etmeyin ve pahalı bileti yaşatmayalım sizden ricam budur.+

Gösteri için yer isteyen eş dost a da bir notum var ;) Bu benim nişanım,kına gecem değil...sizi davet edemem.İş bu...Ben sizin iş yerinize geliyormuyum ya allah allah.

Gösterinin orijinal biletleri @biletix de...Cuma günü nisan ayı için çıkacak.İlginize tesekkür eder,lütfen uyanık olalım derim...1500 liralık güldürmüyorum bunu benden duyun :) böyle bi bilet fiyatı görüyorsanız biri kesin sizi kandırıyodur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.