VİDEO - Konteyner kentteki depremzede çocukları tıraş ettiler

VİDEO - Konteyner kentteki depremzede çocukları tıraş ettiler
Diyarbakır’ın ünlü erkek kuaförü Yahya Gözmek, ekibi ile birlikte, Diyarbakır’daki konteyner kentte barınan depremzede çocukları tıraş etti.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın ünlü erkek kuaförü Yahya Gözmek, ekibi ile birlikte, Diyarbakır’daki konteyner kentte barınan depremzede çocukları tıraş etti. Ekibiyle birlikte 150’ye yakın depremzede çocuğu tıraş eden Gözmek, sosyal sorumluluk gereği yaptıklarını söyledi. Depremzede çocuklar da ekibe teşekkür etti.

Diyarbakır’daki bir berber, Kayapınar ilçesinde depremzedeler için yapılan Konteyner kentteki çocukları gönüllü olarak tıraş etti. Ücretsiz olarak yapılan tıraş etkinliğinde çocuklara balon hediye edildi.

150 çocuk tıraş edildi

Diyarbakır’ın ünlü erkek kuaförü Yahya Gözmek, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında, Kayapınar Belediyesi’nin sorumluluk alanında olan Konteyner kentteki depremzede çocukları ücretsiz olarak tıraş etti. 10 kişilik bir ekiple birlikte yapılan tıraş etkinliğinde Kayapınar Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Yılmaz da hazır bulundu.

Çocuklardan teşekkür

Önce çocuklara balon hediye eden Erkek Kuaförü Gözmek ve ekibi, daha sonra 150’ye yakın depremzede çocuğu tıraş etti. Tıraş olan çocuklar, Gözmek ve ekibine teşekkür etti. Gözmek, sosyal sorumluluk projesinin tamamen ücretsiz olduğunu ifade ederek, projelerine devam edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.