Kraliyet Ailesi 25 bin sterline çalışacak eleman arıyor!

Kraliyet Ailesi 25 bin sterline çalışacak eleman arıyor!
Kraliyet Ailesi'nden ilginç bir adım atıldı: 25 bin Sterlin maaşla iş ilanı verdiler.

TİGRİS HABER - Galler Prensesi Kate Middleton gizemini koruyor. Yaklaşık 2 ay önce ameliyat olan prensesin şu anki durumu ve nerede olduğuna dair çeşitli komplo teorileri ortaya atılırken İngiliz The Sun gazetesi tarafından Kate Middleton'ın görüntülerinin servis edilmesi de ikna edici olmadı. Skandalların ardından Kraliyet Ailesi'nden ilginç bir adım atıldı: 25 bin Sterlin maaşla iş ilanı verdiler.

Galler Prensesi Kate Middleton'ın 16 Ocak'tan beri kamuoyuna görünmemesi, ölümüne dair komplo teorilerinin ortaya atılmasına neden oldu. Kraliyet Ailesi'nin Kate Middleton'ı öldürdüğü ve ölümünü sakladığı iddiaları tüm dünyada bomba etkisi yarattı.

25 bin sterlinlik iş ilanı

Buckingham Sarayı, Kate Middleton'ın ölümüne dair iddiaları yalanlarken, Prens William ile Kate Middleton'ın görüntülerini paylaşan The Sun gazetesine 25 bin sterlinlik maaş teklifiyle "sürekli ilgi uyandırabilecek" bir iletişim asistanı aradığını duyurdu.

Buckingham Sarayı tarafından açılan ilanda şu ifadeler yer aldı:

"İster bir devlet ziyareti, ister bir törensel etkinlik ya da Kraliyet nişanı üzerinde çalışıyor olsun, iletişimimizin sürekli olarak ilgi uyandırmasını ve çeşitli kitlelere ulaşmasını sağlayacaksınız."

Kate Middleton'ın nerede olduğu ve neden kamuoyuna görünmediği hala bilinmiyor. Kraliyet Ailesi'nin Kate Middleton'ın ölümünü sakladığı ve dublör kullandığı iddiaları ise soruları cevapsız bırakıyor.

Komplo teorileri

Prenses Diana'nın yakın arkadaşı Christine Fitzgerald, Kate Middleton'ın Kraliyet Ailesi tarafından öldürüldüğünü öne sürdü. Fitzgerald'a göre Kate'in ölümü saklanıyor çünkü İngiliz halkı ikinci bir Prenses Diana vakasını kabul etmeyecekti.

Kaynak:Halk Tv

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.