Kritik maça istanbul’dan hakem

Kritik maça istanbul’dan hakem
MHK, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan Y.Orduspor-Diyarbekirspor maçında İstanbul bölgesi hakemi Yalçın Taşkınfurat’ı görevlendirdi.

MHK, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan Y.Orduspor-Diyarbekirspor maçında İstanbul bölgesi hakemi Yalçın Taşkınfurat’ı görevlendirdi. Yeşil-Kırmızılı takım dün karayolu ile Ordu’ya gitti.

B Klasman hakemi düdük çalacak

Diyarbekirspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Yeni Orduspor  maçını  İstanbul bölgesinden hakem atandı. Ordu 19 Eylül Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak mücadelede İstanbul bölgesi  B klasman hakemi Yalçın Taşkınfurat düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Tekirdağ bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Barış Çardaklı ve İstanbul bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Armağan Çekinmez görev yapacak. Dördüncü hakem ise  İstanbul bölgesinden C klasman hakemi Ozan Bileyci olarak açıklandı.

Kafile karayolu ile gitti

Diyarbekirspor, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan karşılaşma için dün karayolu ile Ordu’ya gitti. Ankara-Ordu aktarmalı uçak seferlerinde yaşanması muhtemel sorunlar ve aksaklıklar göz önünde bulundurularak karayolu ile gitme kararı alındığı ifade edildi. Kiralanan son model araçla Ordu’ya giden Diyarbekirspor, kamp yaptığı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

Yakup Alkan ve Arda Havar’ın Yeni Orduspor maçı kafilesine alınmadığı ifade edilirken, kırmızı kart cezalısı Emrah Kiraz da yarınki maçta forma giyemeyecek.

Saffet Azbay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.