Krizdeki Bölge Takımlarının Umudu Oldu

Krizdeki Bölge Takımlarının Umudu Oldu
Diyarbakırlı iş adamı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da devre arasında birçok takımı kendi otellerinde ücretsiz ağırlayarak bölge kulüplerine katkı sağladı. Amedspor, Özdemir için teşekkür mesajı yayınladı.

Tigris Haber- Bölge Takımlarına Destek

Her sezon olduğu gibi bu sezon da bölge kulüplerine yardım eli uzatan Nihat Özdemir, Amedspor ve Diyarbekirspor başta olmak üzere birçok kulübü devre arası kamp masraflarından kurtardı. Takımlar, Özdemir’in sahibi olduğu otellerde kamp yaparak sezonun ikinci yarısına hazırlandı. Profesyonel liglerden amatör liglere kadar bir çok takım bu imkandan yararlanarak mali yükten kurtuldu.

Amedspor’dan Teşekkür Mesajı

Amedspor yönetimi, devre arası kamp giderlerini karşılayan Özdemir için teşekkür mesajı yayınladı. Açıklamada,” Antalya Limak Limra Otelde başlayan devre arası kampımıza ev sahipliği yapan ve bölge sporuna maddi, manevi destek veren ve her zaman yanımızda olan iş adamı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nihat Özdemir’e Amedspor kulübü olarak sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.